Termosistemul THERMOMASTER

Afiseaza: 1-24 din 31 produse

 Filtre

Surub cu diblu impanat

de la 24,27 RON
TVA inclus

Prin termosistem înţelegem o soluţie tehnică de termoizolare a exteriorului unei construcţii. Această soluţie are la bază „acoperirea” construcţiilor într-un strat de polistiren expandat EPS, polistiren extrudat XPS sau vată minerală bazaltică în funcţie de necesităţi. Un termosistem se aplică pe toate straturile de susţinere. Fiecare termosistem este utilizat pentru îmbunătăţirea performanţelor termoenergetice a construcţiilor pe diverse suprafeţe: BCA, cărămidă, blocuri ceramice sau beton – tencuite sau netencuite.

Prin termoizolarea faţadei se obţine climatul potrivit fiecărui sezon: iarna – căldură şi vara – răcoare. Totodată un termosistem reduce costurile necesare cu încălzirea cu până la 30%-50%. Investiţia se amortizează relativ repede în 3 – 4 ani.
Un termosistem oferă calitate, dat fiind că se execută uşor şi în timp scurt. Durata medie de viaţă, în cazul unei aplicări şi utilizări corecte, este de aproximaiv 25 – 30 de ani, poate şi mai mult.

De ce este o alegere bună TERMOSISTEMUL THERMOMASTER pentru termoizolare fațade?

În gama noastră de produse pentru termoizolare faţade sunt incluse produsele: polistiren expandat ISOMASTER EPS şi polistiren extrudat ISOMASTER XPS, respectiv vata minerală bazaltică.

Avantaje termosistem pentru termoizolare faţade THERMOMASTER:

– Climat mai plăcut (nu este mucegai în colţuri)

– Valoare mai mare de imobil (certificate de performanţă energetică)

– Mai puţine noxe emise (CO2)

– Rezistenţă excelentă la intemperii

– Durată de viaţă îndelungată

– Montare/punere în operă uşoară

– Gamă largă de culori

– Tencuială hidrofugă

– 10 ani de garanţie pentru întregul termosistem Premium (format din: Isomaster EPS 80, Plasă fibră de sticlă Masternet 145 sau 160 grame (50 m²), Adeziv Thermomaster Fix (25 kg), Tencuială decorativă acrilică sau siliconică Thermomaster, Amorsă Thermomaster)

Suport clienti Consultantii nostri sunt disponibil telefonic de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 si 16:00

0728 062 587 0762 681 924 vanzarionline@masterplastsrl.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!