Vata minerala de sticla

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta


  • - Verifica de doua ori scrierea

  • - Incearca sa cauti cuvinte simple

  • - Incearca o cautare mai putin specifica

  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior


  •  

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0742-106-402

Vata minerală de sticlă izoleaza atât de bine, atât la rece cât si la cald, datorită faptului că este un material poros alcătuit din substanțe care inhibă transferul termic.

Valoarea prin care se determină eficiența energetică a unui produs de izolare este conductivitatea termică; cu cât aceasta este mai scazută, cu cât produsul este mai izolant.

Cu alte cuvinte, o bună vată minerală de sticlă tinde să aibă o conductivitate termică apropiată de cea a aerului, care este de 0.025 W/mK, deci transferul de caldură este aproape nul prin vată. Totul depinde, de calitatea vatei minerale de sticlă, dar și de grosimea stratului izolator și temperatura la care „lucrează”.

Vata minerală de sticlă este un material de o mare stabilitate dimensională. Acest lucru este extrem de important în cazul unei construcții. În acest fel avem garanția că sistemul izolant își păstrează caracteristicile inițiale, că nu apar în timp pierderi de căldură, de pildă prin eventuala distanțare a plăcilor, apărută prin contracția mecanică.

De asemenea, astfel știm că nu apar fisuri dezagreabile din punct de vedere estetic.

În plus, fiind construită exclusiv din materiale necombustibile, vata minerală de sticlă nu ia foc, nu-l alimentează și nu-l propagă, fiind un adevarat material ignifug.

Mai trebuie spus că vata minerală de sticlă nu absoarbe apa, adică este hidrofob,  iar daca se udă își reia toate caracteristicile, dupa uscare. Tăierea se face ușor, cu ajutorul unui simplu cuțit și se conduce simplu, după indiferent ce contur neregulat (țevi, suprafețe ondulate etc.).

Suport clienti Consultantii nostri sunt disponibili telefonic de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 si 16:00

0742-106-402 vanzarionline@masterplastsrl.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!