Plasa din fibra de sticla

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Selectia ta:

Cautare: "thermomaster" ×

Află mai multe despre plasa fibră de sticlă cum ar fi la ce se folosesc şi din ce sunt confecţionate!

Plasele din fibră de sticlă sunt produse cu textură rectangulară, folosite pentru rigidizarea tencuielilor interioare şi exterioare. Sortimentele de plasă fibră de sticlă sunt definite prin masa lor pe unitatea de suprafaţă, exprimată în grame pe metru pătrat. Sortimentele de plasă fibră de sticlă sunt următoarele : 90 g/m2, 125 g/m2, 145g/m2, respectiv 160g/m2.

Plasa fibră de sticlă tip 90 g/m2 se recomandă a fi utilizată pentru armarea tencuielilor interioare, iar restul sortimentelor de plasă fibră de sticlă pentru armarea tencuielilor exterioare împiedicând fisurarea acestora. La tencuieli peste 3 mm se recomandă o plasă fibră de sticlă cu greutatea pe unitatea de suprafaţă de min. 145g/m2.

Plasele din fibră de sticlă de 145g/m2, respectiv 160g/m2 sunt materiale folosite ca element de armare în componenţa termosistemelor de faţade, fiind aplicate în masa de mortar adeziv, pe plăcile termoizolante. Funcţia acestor plase fibră de sticlăeste de a conferi acestui sistem rezistenţă la mişcările materialului izolant, care se datorează schimbărilor termice sau fenomenelor de contracţie, prevenind formarea crăpăturilor sau fisurilor de faţadă.
Fiind un element important în realizarea termosistemelor este bine de ştiut  care sunt principalele caracteristici a plasei din fibră de sticlă la care trebuie acordată atenţie în momentul în care alegem un produs din gama largă de sortimente!

Suport clienti Consultantii nostri sunt disponibili telefonic de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 si 16:00

0742-106-402 vanzarionline@masterplastsrl.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!