Profile pentru colt fatada

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Profilele folosite în componenţa termosistemelor de faţade sunt profilele de pornire (profil soclu), colţarele pentru protejarea muchiilor cu sau fără plasă din fibră de sticlă, profile racord fereastră. Aceste profile au funcţiuni multiple, deoarece îndeplinesc în acelaşi timp atât un rol de protecţie cât şi unul estetic. Folosirea acestora la izolarea termică a faţadelor asigură întregului termosistem un aspect final impecabil.

Profilul de soclu se montează după ce s-a trasat orizontalitatea pe suprafaţa suport, se fixează cu ajutorul diblurilor de împănare din cca. 30 în 30 de cm. Lăţimea profilului de pornire trebuie ales în aşa fel încât aceasta să fie egală cu grosimea plăcii termoizolante. Îmbinările dintre profilele de pornire se pot realiza cu ajutorul pieselor de racord. Abaterile de planeitate ale startului suport, adică a peretelui, pot fi compensate prin folosirea unor distanţieri din plastic, care trebuie intercalate între profilul de pornire şi perete.

Restul profilelor mai sus menţionate (profil protecţie colţ cu plasă, profil racord fereastră, profil cu picurător balcoane) trebuie montate după ce plăcile termoizolante s-au aplicat pe suprafaţa suport. Aceste profile nu sunt elemente obligatorii ale unui termosistem de bună calitate, însă prin folosirea lor poate fi mărită rezistenţa colţurilor, a muchiilor, se accelerează procesul de execuţie şi rezultatul final va fi unul mult mai estetic. Aceste profile au funcţii diferite, însă fiecare trebuie montat înainte de gletuire. Fixarea acestor profile se face de asemenea cu ajutorul adezivului Thermomaster Fix.

Suport clienti Consultantii nostri sunt disponibili telefonic de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 si 16:00

0742-106-402 vanzarionline@masterplastsrl.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!