Polistiren expandat EPS

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Plăcile de polistiren expandat ISOMASTER EPS se comercializează în dimensiunile de 50 x 100 cm, deci o suprafaţă de placă de 0,5 m².

Polistirenul poate fi tăiat la orice grosime peste 2 cm și suprafața plăcii poate fi modificată. Pentru informații suplimentare vă rog sa ne contactați.

Produsele ISOMASTER EPS se folosesc pentru termoizolare şi fonoizolare, sunt materiale cu celulă deschisă din spumă de polistiren expandat (EPS), care datorită aerului ce se află în celulele formate prin micile goluri legate între ele sunt nişte izolatoare termice excelente.
 

Se pot prelucra uşor şi cu unelte simple. Marcajul de cifre care se regăseşte în codul de denumire al produsului se referă la rezistenţa la compresiune. Poate fi pus în operă între temperaturile de -65°C şi +75°C, deşi nu se recomandă a fi montate la temperaturi peste +70°C. În locurile supuse la umezeală scade capacitatea lor de termoizolare, de aceea se interzice montarea lor în astfel de condiţii.

Aparţin clasei de rezistenţă la foc „E”, asta înseamnă că la ardere nu picură şi după ce nu mai este în contact direct cu flacăra se stinge singur. Produsul nu are efecte negative asupra sănătăţii şi asupra mediului, materialul nu este atacat de bacterii şi fungi, dar putând fi ros de rozătoare sau insecte, trebuie asigurată protecţia mecanică a acestuia la locul punerii în operă.

Cea mai importanta caracteristica a polistirenului expandat (EPS), este izolarea termica extrem de buna. Aceasta abilitate se datoreaza aerului din celulele inchise ale polistirenului. Polistirenul fiind realizat in proportie de 98% din aer!

Polistirenul expandat este reciclabil in totalitate!

Polistirenul este preferat in domeniul constructiilor datorita proprietatilor sale de termoizolare, dar si pentru ca are o greutate foarte mica in comparatie cu volumul sau. Din perspectiva economica, cea mai buna grosime pentru izolatie este cuprinsa intre 14 si 32 cm.
 

Cateva sfaturi pentru montarea polistirenului:
  • Ai grija ca suprafata de lucru sa fie perfect curata si etansa.
  • Rezolva spatiile ramase dintre placile de polistiren.
  • Foloseste doar adeziv de polistiren, nu recomandam alt adeziv!
  • Aplica adeziv pe toata suprafata polistirenului, nu doar in puncte.
  • Diametrul diblurilor se recomanda a fi intre 8-10 mm; un diametru mai mare inseamna o prindere mai rezistenta.
 

Esti gata sa te apuci de treaba? Noi iti stam la dispozitie cu materiale si sfaturi practice! 

Suport clienti Consultantii nostri sunt disponibili telefonic de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 si 16:00

0742-106-402 vanzarionline@masterplastsrl.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!