Polistiren expandat EPS

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Plăcile de polistiren expandat ISOMASTER EPS se comercializează în dimensiunile de 50 x 100 cm, deci o suprafaţă de placă de 0,5 m².

Polistirenul poate fi tăiat la orice grosime peste 2 cm și suprafața plăcii poate fi modificată. Pentru informații suplimentare vă rog sa ne contactați.

Produsele ISOMASTER EPS se folosesc pentru termoizolare şi fonoizolare, sunt materiale cu celulă deschisă din spumă de polistiren expandat (EPS), care datorită aerului ce se află în celulele formate prin micile goluri legate între ele sunt nişte izolatoare termice excelente.

Se pot prelucra uşor şi cu unelte simple. Marcajul de cifre care se regăseşte în codul de denumire al produsului se referă la rezistenţa la compresiune. Poate fi pus în operă între temperaturile de -65°C şi +75°C, deşi nu se recomandă a fi montate la temperaturi peste +70°C. În locurile supuse la umezeală scade capacitatea lor de termoizolare, de aceea se interzice montarea lor în astfel de condiţii. Aparţin clasei de rezistenţă la foc „E”, asta înseamnă că la ardere nu picură şi după ce nu mai este în contact direct cu flacăra se stinge singur. Produsul nu are efecte negative asupra sănătăţii şi asupra mediului, materialul nu este atacat de bacterii şi fungi, dar putând fi ros de rozătoare sau insecte, trebuie asigurată protecţia mecanică a acestuia la locul punerii în operă.

Suport clienti Consultantii nostri sunt disponibili telefonic de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 si 16:00

0728 062 587 0762 681 924 vanzarionline@masterplastsrl.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!