Adezivi polistiren / armare

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

ADEZIV THERMOMASTER FIX

Adezivul / masa de şpaclu Thermomaster Fix este un produs predozat, sub formă de pulbere fină de culoare gri, pe bază de nisip cuarţos cu granulometie selecţionată, materiale inerte, ciment Portland şi aditivi sintetici pentru asigurarea lucrabilităţii pastei şi a capacităţii de aderenţă la plăcile termoizolante de polistiren. Produsul se utilizează sub formă de pastă obţinută prin amestecarea lui cu apă curată pentru atât lipirea plăcilor de polistiren cât şi pentru înglobarea plasei din fibră de sticlă deasupra plăcilor şi pentru gletuire.

Consumul de material :

– Pentru lipirea plăcilor EPS: 4 – 5 kg/m2

– Masă de șpaclu pentru armare și inglobare plasă din fibră de sticlă : 4,5 kg/m2

THERMOMASTER PUR SPUMĂ DE LIPIT

Thermomaster Pur spumă de lipit este o spumă poliuretanică fără expansiune, folosită la lipirea plăcilor de polistiren în loc de adeziv cu adaos de ciment. Faţă de adezivul pe bază de ciment, Thermomaster Pur spumă de lipit asigură o aderenţă mult mai bună şi o întărire mai rapidă (1 – 2 ore).

Produsul este de asemenea un material termoizolant excelent, cu coeficient de conductivitate termică λD=0,025 – 0,028 W/mK, astfel se poate utiliza cu succes pentru umplerea rosturilor, spaţiilor formate datorită toleranţei dimensiunii panourilor de polistiren dispuse pe faţadă, evitând astfel formarea unor punţi termice.

Consumul de material :

– Pentru lipirea unei plăci de EPS pe o suprafaţă plană (de ex. OSB) : 12 – 15 m2/flacon

– Pentru lipirea între ele a 2 straturi  consecutive de polistiren : 12 – 15 m2/flacon

– Lipirea plăcii de EPS pe o suprafaţă suport de cărămidă sau suprafaţă tencuită (cu o grosime de 7 – 10 mm) : 7 – 9 m2/flacon

Suport clienti Consultantii nostri sunt disponibili telefonic de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 si 16:00

0742-106-402 vanzarionline@masterplastsrl.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!